Lábápolás

Foot Rescue Cream

100 ml

Kezeli:

  • Lábszárazságot
  • Sarok berepedéseit
  • Bőrkeményedést
  • Lábgombásodást
  • Kellemetlen szagot
  • Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatású!

A Foot Rescue Cream többfunkciós lábkrém, amely kezeli és megelőzi a láb bőrének kiszáradását, a sarok kirepedezését, a bőrkeményedéseket, a bőrgombát és a lábszagot.  Hatását klinikai vizsgálatok igazolják. 1,5-Pentanediol hatóanyaga révén erőteljes hidratáló hatást fejt ki, és segíti a bőr természetes megújulási folyamatát. Puhává és bársonyossá varázsolja a láb bőrét. Ráadásul a lábkrém mikrobaölő hatású és erősíti a láb természetes védekezését. Látható eredmények két héten belül!

Tartalom

Összetevők

Aqua, 1,5-Pentanediol, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isostearyl Isostearate, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Ceteh-20, Steareth-20, Xanthan Gum, Artemisia Abrotanum Leaf/Stem Extract, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate.

REF: 51030170

Letöltések

Letölthető tájékoztató

Alkalmazás

Ügyeljünk rá, hogy a láb tiszta és száraz legyen. Vigyünk fel mindkét lábra egy-egy nyomásnyit, hogy az egész területet bevonja. Alkalmazzuk naponta kétszer a kívánt hatás elérése érdekében. Használata mindössze két héten belül látható eredménnyel jár.

Vásárlói vélemények

Csodálatos lábkrém, mindössze néhány nap alatt már látható a hatása mind a bőrkeményedések, mind a gombafertőzések esetén. Napi rendszerességgel használom, és biztosan újra venni fogok, ha elfogy ez a flakon.

Nő, 35 éves, Svédország, a Buzzador 2020-as tesztje

Csodát tett a lábam száraz és kirepedező bőrével! Jó szívvel ajánlom! Édesanyámnak is adtam, aki hozzám hasonló gondokkal küzd, és ő is imádja! Nagyszerű termék!

Nő, 29 éves, Svédország, a Buzzador 2020-as tesztje

Kapcsolódó termék

Több információra van szüksége?