1947 Óta a sebgyógyítás szolgálatában

A Salvequick hozzájárul, hogy az apró balesetek és a fájós láb ne akadályozza abban, hogy teljes életet éljen.

75 éve vagyunk a sebkezelés szakértői és számos európai országban piacvezető pozícióban vagyunk. Széles sebkezelési és lábápolási választékunk kiváló minőségű és fenntartható termékeket tartalmaz. Termékeink megelőzik, kezelik, védik és elősegítik az apróbb bőrsérülések és kellemetlenségek gyógyulását.

A történetünk

A Salvequicket Christian Cederroth alapította a II. világháború után, mivel azt tapasztalta, hogy a háztartások és a fogyasztók körében igény van ragtapaszokra. Az első ragtapaszokat 1947-ben Svédországban állították elő. A versenytársaknál jobb minőségre és hatékonyabb termékekre törekedtek. A Salvequick 1953-ban forradalmasította a ragtapaszok piacát, amikor piacra dobta Európa első, egyesével csomagolt, feldarabolt ragtapaszát Salvekvick néven. A ragtapaszok rövid időn belül hatalmas sikert arattak, és Svédországon kívül is elterjedtek.

Napjainkban a Salvequick neve számos európai országban szinte egyet jelent a ragtapasszal és a sebkezeléssel. Portfóliónk számos sebkezelési terméket ölel fel – ragtapaszokat és sebkötözőket kisebb-nagyobb sebekre –, valamint különféle lábápolási készítményeket. A legtöbb termékünket Spanyolországban, a barcelonai üzemünkben állítjuk elő.

A célunk

A sebkezelés szakértőjeként arra törekszünk, hogy megosszuk a tudásunkat, eloszlassuk a sebkezelés köré szövődött mítoszokat, és segítsünk a lehető leghatékonyabb sebkezelésben. Számos cikket talál a sebgyógyulással, valamint a láb különféle problémáival és kezelésükkel kapcsolatban a Sebkezelés és a Lábápolás oldalakon.