Lábápolás

Corn Plaster

6 db

 • Segít a tyúkszem eltávolításában
 • Csillapítja a fájdalmat
 • Enyhíti a nyomást
 • Gyors és hatásos

A Corn Plaster a közepén szalicilsavval átitatott tyúkszemtapasz. Hatékony segítséget nyújt a tyúkszem és a bőrkeményedések eltávolításában. Ráadásul a tapasz segít a tyúkszemre nehezedő nyomás és a kidörzsölődés enyhítésében, ezért azonnal csillapítja a fájdalmat (a tapasz közepe körül található párnázott gyűrű jóvoltából). Körültekintően járjunk el, és tartsuk be az útmutatót szalicilsavat tartalmazó termékek alkalmazása esetén, mert károsíthatják a környező egészséges bőrt. Ez a csomag 6, a tyúkszem eltávolítására alkalmas tyúkszemtapaszt  tartalmaz.

Tartalom

6 db

REF: 992235

Letöltések

Letölthető tájékoztató

Alkalmazás

 1. Felhelyezés előtt 5 percig áztassa a tyúkszemet meleg vízben.
 2. Használat előtt tisztítsa meg és törölje szárazra a kezelendő területet, biztosítva ezzel, hogy az krémektől és olajoktól mentes legyen.
 3. Távolítsa el a védőfóliát, és ne érintse meg a ragasztós oldalt.
 4. A tapaszt úgy helyezze fel, hogy a szalicilsavat tartalmazó korong közepe a tyúkszem fölé kerüljön. A széleket alaposan simítsa le.
 5. Hagyja fent a tapaszt addig, amíg el nem kezd leválni. Maximum 48 óra elteltével távolítsa el.
 6. Áztassa az érintett területet 5 percig meleg vízben, mielőtt eltávolítja a fellazult bőrt.
 7. Szükség szerint ismételje ezt az eljárást legfeljebb 14 napig

Figyelem:

Ne használja, ha cukorbeteg, allergiás a szalicilsavra vagy rossz a vérkeringése.  Várandós nők és gyerekek csak orvosi utasításra használhatják. A szalicilsav az egészséges bőrrel érintkezve károsodást okoz. A védőtapasz 0,4 g/g (40%) szalicilsavat tartalmaz. Használat után azonnal dobjuk ki a tapaszt. Gondosan távolítsuk el úgy, hogy ne érintkezzen az egészséges bőrrel, így megelőzzük a fertőzések terjedését.

Kapcsolódó termék

Több információra van szüksége?