Speciális tapaszok

Aqua Block

12 db

  • 100%-osan vízálló
  • Gyorsítja a gyógyulást
  • Csökkenti a hegképződés kockázatát
  • Lélegző

Az Aqua Block 100%-osan vízálló ragtapasz, amely gyorsítja a sebgyógyulási folyamatot és csökkenti a hegek kialakulásának kockázatát. Ez a rendkívül vékony, légáteresztő és rugalmas ragtapasz biztonságosan tapad, mert minden oldalon ragasztóval van ellátva. Megvédi a sebet a víztől és a szennyeződésektől. A csomag 12, két különböző méretű ragtapaszt tartalmaz.

Tartalom

8 db: 32mm x 65mm

4 db: 52mm x 65mm

REF: 621856

Mikor használjuk?

Az Aqua Block a legtöbb fajta apróbb sérülésre, például horzsolásokra és felszínes vágásokra alkalmas. Mivel a ragtapasz teljesen vízálló és biztonságosan illeszkedik a bőrre, a legnagyobb kihívásoknak, például a kültéri játéknak, az edzésnek, a zuhanyozásnak és az úszásnak is ellenáll.

Vásárlói vélemények

Nagyon elégedett vagyok, ez a legjobb ragtapasz, amit valaha is próbáltam. Vízálló, rugalmas, és olyan kényelmes, hogy szinte észre sem veszem. A jövőben csakis ilyen ragtapaszt fogok vásárolni.

Nő, 39 éves, Svédország, a Buzzador 2018-as tesztje

A ragtapaszok nagyon jól tapadnak, és zuhanyzás és fürdés után is a bőrön maradnak. Ráadásul gyorsan gyógyulnak alattuk a sebek. Nagyon elégedett vagyok ezekkel a ragtapaszokkal.

Nő, 42 éves, Svédország, a Buzzador 2018-as tesztje

Hogyan kezeljük a sebet?

  • Step 1: Tisztítsuk meg a sebet és környékét, és gondoskodjunk róla, hogy száraz legyen.

  • Step 2: Ügyeljünk rá, hogy a seb ne legyen elfertőződve. Helyezzük fel a ragtapaszt.

  • Step 3: Naponta cseréljük a ragtapaszt és tisztítsuk meg a sebet, hogy a seb megfelelően gyógyuljon és ne fertőződjön el (ha az orvos másképpen nem rendeli).

Kapcsolódó termék

Több információra van szüksége?