• 1947 óta a sebgyógyítás szolgálatában

  A Salvequick vállalatot Christian Cederroth alapította a második világháború után, mikor megtapasztalta a mindennapi fogyasztók, háztartások igényét a sebtapaszokra. Az első sebtapasz 1947-ben, Stockholmban készült el, és a Salveplast terméknevet viselte.

  1953-ban a cég Salvekvick néven Európában elsőként bevezette a csomagolt, előre méretre vágott sebtapaszt, és ezzel forradalmasította az európai sebtapaszpiacot. A Salvekvick anyaországán, Svédországon kívül is gyors népszerűségre tett szert.

 • A Salvequick napjainkban

  Napjainkban a Salvequick számos európai országban piacvezető, és a köztudatban szinte eggyé vált a sebtapaszok és sebkezelésre használt termékek fogalmával. Évente kb. 20 millió doboz sebtapaszt értékesítünk. Termékeink megtalálhatók a svédországi otthonokban, iskolákban és munkahelyeken. Az évek során a Salvekvick nevet váltott, és ma a vállalat a Salvequick néven ismert. Termékválasztékunkat folyamatosan fejlesztjük és újítjuk.

  A Salvequick a sebkezelő szerek széles, minden igényt kielégítő választékát nyújtja. Termékeink CE-jelöléssel vannak ellátva, és megfelelnek az orvosi eszközökre vonatkozó valamennyi követelménynek. Székhelyünk Stockholmban található, de számos termékünk a barcelonai gyárunkban készül.

 • Vegye fel velünk a kapcsolatot

  Amennyiben további kérdései merülnek fel a termékeinkről vagy általában a sebkezelésről, szívesen hallunk Ön felől. Kérjük, ellenőrizze a „Kérdések és válaszok” részt is, ott ugyanis megtalálhatja válaszainkat a leggyakrabban feltett kérdésekre.

  Maresi Foodbroker Kft.
  Homonna u. 2-4.
  1118 Budapest,
  Tel: +36-1-248-3030
  office@maresi.hu