A szemölcs legrosszabb rémálma

A makacs lábszemölcsök egyaránt kellemetlenek és fájdalmasak is lehetnek. A Salvequick Wart Plaster segít a szemölcsök eltávolításában és egy egyszerű egylépéses alkalmazással megakadályozza azok terjedését. A tapasz szalicilsavat tartalmaz (40%), amely ismert és bizonyított szemölcs elleni anyag kevés mellékhatással. Minél előbb kezdi el a kezelést, annál gyorsabban megszabadulhat a szemölcstől. Könnyű és fájdalommentes kezelés, amely megfelelő az egész család számára. (6 éven aluli gyermekek vagy terhes nők nem használhatják, hacsak orvosuk nem javasolja).

Segít a szemölcsök eltávolításában

Csökkenti a szemölcsök terjedését

Fájdalommentes kezelés

Könnyű, egy lépésből álló alkalmazás

Hogyan alakulnak ki a talpszemölcsök?

A szemölcsöket vírus okozza, amely fertőzött bőrrel történő közvetlen és közvetett érintkezéssel terjed. Általában a lábfejen (talpszemölcsök) és kézen (tenyéren) alakulnak ki. A lábszemölcsök leginkább iskolás és óvodás gyermekek körében gyakoriak. A szemölcsök nem jelentenek veszélyt, viszont fájdalmas és kellemetlen érzéssel járhatnak, például ha nőnek vagy irritáló helyen alakulnak ki. Amennyiben a szemölcs felhorzsolódik, vérzik vagy nem a kézen vagy lábon jelenik meg, keresse fel orvosát egy ellenőrzésre.

Hogyan lehet megelőzni a lábszemölcsöt?

Ne járkáljon nyilvános helyeken (fitnesztermekben, uszodákban, öltözőkben) mezítláb! Amennyire lehetséges, használjon cipőt, papucsot vagy zoknit a vírussal való megfertőződés elkerülése érdekében! Ne kérjen kölcsön törülközőket és cipőt másoktól! Ne érintse meg a szemölcsöket és rendszeresen mosson kezet!

Szemölcstapaszok – Használati útmutató

Tisztítsa meg és törölje szárazra a bőrfelületet a tapasz használata előtt. Lefekvés előtt helyezze fel a tapaszt, hogy a kezelés megszakítás nélkül mehessen végbe az éjszaka alatt. Naponta cserélje a tapaszt. Addig ismételje a kezelést, amíg a szemölcs el nem tűnik, de maximum 12 hétig.

További információért olvassa el a prospektust.